• Poručivanje i podrška
  • Tel: +381 21 528 623
  • Mob: +381616935904

Polisa privatnosti

STR Cotton obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Posetom i registracijom na Cotton Web Shop stranici, pristupanjem Cotton Loyalty programu, prijavom na Cotton Newsletter, posetom Cotton društvenim mrežama, komunikacijom preko Web Shop Chat-a, kontaktiranjem Cotton-a elektronskom poštom, poručivanjem artikala telefonom ili učestvovanjem u nagradnoj igri u organizaciji STR Cotton, prihvatate i saglasni ste sa Cotton Polisom privatnosti i potvrđujete da ste stariji od 15 godina.

STR Cotton se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu informacija u skladu sa Polisom Privatnosti i zakonskom regulativom. STR Cotton se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji obezbeđuje zaštitu, uključujući zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Lice koje daje podatke u svakom momentu može da traži opoziv obrade podataka kao i pristup podacima, ispravku ili brisanje njegovih podataka, ima pravo da ograniči obradu podataka, kao i pravo na prigovor, pritužbu Povereniku i pravo na prenosivost podataka. Lice čiji se podaci obrađuju takođe ima pravo na obaveštenje ako su podaci o njemu otkriveni u vezi sa ispravkom ili brisanjem podataka. STR Cotton podatke koje prikupi od Vas čuva trajno ili do opoziva pristanka na obradu podataka.

U Cotton Polisi privatnosti možete pronaći odgovore na sledeća pitanja:
• Ko obrađuje Vaše podatke (identitet rukovaoca podacima)
• Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
• Kako koristimo Vaše podatke
• Sigurnost podataka
• Ko može sem STR Cotton da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas

Identitet rukovaoca podacima
STR Cotton.
Dunavska 3
21000 Novi Sad
Srbija
PIB : 100470401
Matični broj: 50598233
Broj telefona +381 21 528 623(cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva)
Lice za zaštitu podataka o ličnosti  Biserka Simić office@cotton.rs, 063/761-93-90

Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
Kada napravite porudžbinu na Cotton Web Shop stranici ili se registrujete na Cotton Web Shop stranici ili ukoliko pristupite Cotton Loyalty programu ili se prijavite na Cotton Newsletter ili kontaktirate Cotton putem mail-a ili putem društvenih mreža, ili učestvujete u nagradnim igrama u organizaciji Cotton-a, ili komunicirate sa službom Web Shop-a preko Web Shop Chat-a ili pozovete telefonom Cotton web Shop službu prodaje ili podnosite reklamaciju na kupljeni artikal, ili želite da odustanete od poručenog artikla, ili plaćate platnom bankovnom karticom ili Vam vraćamo novac na tekući račun ili poštanskom uputnicom, usled zamene artikla ili odustanka od kupovine artikla, Cotton će od Vas tražiti podatke kao što su (koje informacije od dole navedenih će od Vas biti tražene zavisi da li samo pristupate Cotton Web Shop-u ili se i registrujete na istom ili pristupate Cotton Loyalty programu ili se prijavljujete na Newsletter ili nas kontaktirate putem mail-a ili društvenih mreža ili nas kontaktirate putem elektronske adrese ili nas pozivate telefonom ili učestvujete u nagradnim igrama u oragnizaciji Cotton-a ili podnosite reklamaciju na kupljeni artikal ili menjate ili vraćate kupljeni artikal) :
1.Ime i prezime
2.E-mail adresa
3.Broj telefona
4.Adresa stanovanja i Grad
5.Datum rođenja
6.Pol

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane STR Cotton. :
Kako bismo prikupili informacije kada Vaš Web browser pristupa Cotton Web Shop stranici koristimo ,,cookies’’. Informacije koje se automatski prikupljaju ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg računara, browser, operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Cotton može koristiti i druge softvere poput google analitike koja meri i prikuplja informacije o Vašoj sesiji,dužini posete stranicama i drugo.

Kako koristimo Vaše podatke
Svi podaci koje ostavite na Web Shop-u Cotton su skladišteni i obrađuju se u skladu sa zakonskom regulativom.
Sakupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku porudžbine;
2. Pružanje podrške kupcu;
3. Administriranje nagradnih igara;
4. Vođenje istorija kupovine;
5. Slanje informativnih i promotivnih materijala;
6. Obradu zahteva za reklamaciju kupljenog artikla;
7. Obrada zahteva za zamenu poručenog artikla.

Sigurnost podataka
Vaša bezbednost je garantovana jer STR Cotton koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke koje ostavljate prilikom poručivanja na Cotton Web Shop-u ili registraciji na Cotton Web Shop-u ili ukoliko pristupite Cotton Loyalty programu ili se prijavljujete na Cotton Newsletter ili kontaktirate Cotton putem mail-a ili putem društvenih mreža, ili kontaktirate telefonom službu Web prodaje ili učestvujete u nagradnim igrama u organizaciji Cotton ili uložite reklamaciju na kupljeni artikal ili Vam vraćamo novac preko bankovnog računa ili poštanske uputnice, usled zamene kupljenog artikla ili odustanka od kupovine.

Ko može sem STR Cotton da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
Pored ovlašcenih zaposlenih u STR Cotton. vaše podatke možemo proslediti kurirskoj službi u slučaju porudžbine artikala, kako bi bili u mogućnosti da Vam isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji (samo ako ste za to dali pristanak, pristupanjem Loyalty programu, Newsletter-u ili ste pristali na isto prilikom registracije na Web Shop-u) ili banci, ako se transakcija odvija preko bankovne platne kartice ili JP Pošte Srbije ako vam novac, usled zamene kupljenog artikla vraćamo poštanskom uputnicom. Marketinška agencija će vaše podatke koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge, kao i slanja Cotton informativnih i promotivnih poruka, ako ste dali izričit pristanak na to. Dodatno, odredjene Vaše informacije mogu biti prosledjene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

Zabrinuti ste zbog
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za Cotton Polisu privatnosti kontaktirajte nas, na kontakt iz odeljka ,,Kontaktirajte nas’’.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate pitanje vezano za proizvod kupljen putem Cotton Web Shop-a kontaktirajte nas na :
• E-mail office@cotton.rs
• Poštom na STR Cotton., Dunavska 3, 21000 Novi Sad, Srbija, PIB : 100470401, Matični broj: 50598233
• Telefon +381 21 528 623 (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva).